kommun_skoterska
Foto: UC

Konkursdrabbade företag i Sigtuna kommun – Tre bolag går i konkurs

Sigtuna kommun har drabbats av en våg av konkursansökningar när tre lokala företag tvingas stänga sina verksamheter. Bland de konkursdrabbade bolagen finns AB S:t Olof Bil & Motor och Johan.N Konsult AB, som kämpade med ekonomiska svårigheter och nu tvingas slå igen portarna.

centrum_artikel_host

Enligt uppgifter från UC som Newsworthy sammanställt inledde AB S:t Olof Bil & Motor, med sitt säte i Sigtuna kommun, konkurs den 26 maj. Företaget, som grundades 1989 och hade en stark närvaro i området, redovisade en omsättning på 67,4 miljoner kronor i sitt senaste bokslut från december 2021. Tyvärr uppgick förlusten då till 0,8 miljoner kronor. Under den tiden sysselsatte bolaget sju personer, vilket nu får allvarliga konsekvenser för deras anställningar.

AB S:t Olof Bil & Motor är inte det enda företaget som drabbats av konkurs i Sigtuna kommun. Även Johan.N Konsult AB befann sig i en besvärlig situation och ansökte om konkurs under förra veckan. Bolaget rapporterade fem anställda i sitt senaste bokslut, och deras framtid är nu osäker i och med den pågående konkursen.

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida
mp_ute_helsida
pantamera_avc_helsida

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

adhd_kommun

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

ica_helsida
defacto_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

joes-helsida
nrh_sigtuna

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

connys_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
kommun_adhd_outsider
pantamera_out
connys
mp_ute_outsider
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
kommun_skoterska_outsider
nrh
centrum_outsider_host