nationaldagen_pan
Foto: Pressbild

Kommuninvånare får längre till Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen har sedan ett år tillbaka stängt kontoret på Eurostop, nu kommer även kontoret i Väsby att stänga och arbetssökande i kommunen hänvisas till Sollentuna.

centrum_artikel_host

Sju kontor försvinner för Arbetsförmedlingen i Stockholms län, sedan ett år tillbaka är kontoret på Eurostop redan stängt. Kommuninvånare hänvisades till Väsby. Nu är Väsby ett av kontoren som stänger, närmast blir istället Sollentuna. Tanken är att servicen till de arbetssökande ska ske via webben rapporterar SVT Stockholm. Totalt kommer Arbetsförmedlingen i Stockholm att ha kvar 14 kontor. Man kommer kunna ha möten med arbetssökande via chatt, telefon eller video.

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

seniormassa_pan
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
bygdensdag_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
bygdensdag_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider