Foto: Pressbild

Kommuninvånare får längre till Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen har sedan ett år tillbaka stängt kontoret på Eurostop, nu kommer även kontoret i Väsby att stänga och arbetssökande i kommunen hänvisas till Sollentuna.

centrum_artikel_host

Sju kontor försvinner för Arbetsförmedlingen i Stockholms län, sedan ett år tillbaka är kontoret på Eurostop redan stängt. Kommuninvånare hänvisades till Väsby. Nu är Väsby ett av kontoren som stänger, närmast blir istället Sollentuna. Tanken är att servicen till de arbetssökande ska ske via webben rapporterar SVT Stockholm. Totalt kommer Arbetsförmedlingen i Stockholm att ha kvar 14 kontor. Man kommer kunna ha möten med arbetssökande via chatt, telefon eller video.

joes-helsida
connys_helsida
wenngarn_jul_helsida
ica_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
slottsby_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

defacto_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
joes_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
slottsby_outsider
nrh_sigtuna
connys
ica_outsider
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider
storemore_out