helsida_bostad

Kommunen vädjar: Plocka undan skräpet

Redan nu i början av sommaren är det skräpigt vid Sjudargårdsbadet i Sigtuna. Kommunen vädjar nu till besökare att plocka undan.

centrum_artikel_host

Förra året var Sigtunas strandlinje hårt nedskräpat, varje morgon fick kommunens anställda plocka undan flera säckar skräp. Matrester, förpackningar, burkar med mera lämnas kvar. Nu vädjar kommunen i ett facebookinlägg att man plockar undan efter sig. Problemet är dock inte enbart för Sjudargården poängterar Sigtuna kommun utan gäller alla strandbaden.
– Personalen gör verkligen ett hästjobb, men det räcker inte till när alldeles för många har attityden att ”någon annan plockar upp efter mig”. Detta kostar stora summor pengar, pengar som hade gjort större nytta och glatt många fler om de exempelvis använts till att ytterligare rusta upp våra bad, säger bad- och simhallschefen Tapani Röyttä i inlägget.

toppbanner
defacto_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

ungdomsarbete_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
connys
arbete_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider