centrum_panorama_hostshopping
Emma Kapusta Rönnberg och Erik RydingFoto: Sigtuna kommun

Kommunanställda kan prisas

Två av kommunens anställda kan ta hem pris på Framtidsgalan.

centrum_artikel_host

Framtidsgalan har tidigare prisat en kommunanställd då Nadja Karademir vann Årets inspiratör 2018, 2019 var Annelie Altberg en av finalisterna till Årets ledare. Nu kan på nytt kommunanställda prisas. Erik Ryding, verksamhetschef för Arlandagymnasiet och Arlanda komvux, är en av de nominerade till Årets ledare. Emma Kapusta Rönnberg, chef för Sigtuna kompetenscenter till Årets inspiratör.

Ryding nomineras för att han under pandemin gjort en omställning tillsammans med sina anställda till digital undervisning, han har hanterat utmaningarna och hittat möjligheter bland annat. Kapusta Rönnberg nomineras för att i sitt arbete fokusera på eleven inom vägledning för vuxen- och gymnasieutbildning. Under hennes ledning har enheten Sigtuna kompetenscenter skiftat fokus från kontrollfunktion av leverantörer till att vara serviceenhet för kommuninvånare i behov av tjänsterna. Vinnarna utses på Framtidsgalan 16/11.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out