helsida_bostad
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Kommunanställd var berusad på skola

En anställd i kommunen som arbetar på en skola tilldelades en skriftlig varning efter att ha varit berusad på arbetsplatsen.

centrum_artikel_host

Sigtuna kommun utdelas en skriftlig varning till en anställd som jobbade på en skola. Den anställde valde att överklaga beslutet och fick stöd av fackförbundet Kommunal som hävdade att provtagning hos företagshälsovården inte gav utslag. Sigtuna kommun vidhåll dock att alkoholmätaren gav utslag vid flera tillfällen och att den anställde även uppgav att denne varit alkoholpåverkad. Därför valde man att behålla varningen och man avslutade förhandlingen med Kommunal med att man var oense.

Slutade på egen begäran
Den anställde hade sedvanliga arbetsuppgifter på en skola men ska inte ha varit i direkt kontakt med barn och ungdomar. Den anställde valde själv i slutet av året att sluta på egen begäran.

EXTRA

Öhlund kopplas till Hells Angels

Politik SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

toppbanner
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
centrum_sommar_outsider2022
arbete_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh