kyrka_advent _pan
Peter Kockum (M)Foto: SigtunaHem

Kockum tar över i SigtunaHem

Peter Kockum (M) valdes till ny styrelseordförande för det kommunala bostadsbolaget AB SigtunaHem under onsdagen: - Det är ett ansvar, men också en stor glädje, säger Peter Kockum.

centrum_artikel_host

I samband med att regnbågskoalitionen tagit över och ändrat presidier bytte man även ordförande i SigtunaHem, Ibrahim Khalifa ersätts av Peter Kockum (M). Kockum är veteran i sammanhanget och har suttit i styrelsen för SigtunaHem sedan 2002.
– Man har alltid ambitioner – att vi ska få en bra lönsamhet, en bra service till våra kunder och att det ska vara trevligt och meningsfullt för vår personal. Jag ska försöka att ta mig runt i verksamheten och träffa så många som möjligt av våra anställda, säger Kockum i ett pressmeddelande.

moderat_pan_helsida
julmarknad_2022
agy_oppethus
centrum_host_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
vintermarknad_helsida
connys_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
pantamera_out
marknaden_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
nrh
kyrka_outsider_advent
connys
ridskola_2020_outsider