moderat_pan_nov
Peter Kockum (M)Foto: SigtunaHem

Kockum tar över i SigtunaHem

Peter Kockum (M) valdes till ny styrelseordförande för det kommunala bostadsbolaget AB SigtunaHem under onsdagen: - Det är ett ansvar, men också en stor glädje, säger Peter Kockum.

centrum_artikel_host

I samband med att regnbågskoalitionen tagit över och ändrat presidier bytte man även ordförande i SigtunaHem, Ibrahim Khalifa ersätts av Peter Kockum (M). Kockum är veteran i sammanhanget och har suttit i styrelsen för SigtunaHem sedan 2002.
– Man har alltid ambitioner – att vi ska få en bra lönsamhet, en bra service till våra kunder och att det ska vara trevligt och meningsfullt för vår personal. Jag ska försöka att ta mig runt i verksamheten och träffa så många som möjligt av våra anställda, säger Kockum i ett pressmeddelande.

connys_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

humbacken_helsida
defacto_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

centrum_host_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

pantamera_avc_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

moderat_pan_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
swedol_outsider
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
nrh