moderat_pan_nov
Foto: SigtunaHem
Så här blir nya SätunaFoto: Illustration/Urbio
Så här blir nya SätunaFoto: Illustration/Urbio

Klassiska ICA Sätuna stänger

ICA Sätuna Nära på Sätuna torg stänger i slutet av november.

centrum_artikel_host

Klassiska ICA Sätuna Nära stänger 27:e november, anledningen är att byggnaden ska rivas som en del i utvecklingen av nya Sätuna torg. Rivningen startar tidigt 2021 enligt fastighetsägaren SigtunaHem. SigtunaHem uppger att man kommer försöka ordna en affär av något slag så att de många förbipasserande på Sätuna ska kunna handla under den första etappen som nybyggnationen pågår. Nya Sätuna ska bestå av 200 lägenheter och 2000 kvadratmeter kommersiella lokaler.

dackskifte_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

connys_helsida

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
pantamera_out
swedol_outsider
dackskifteoutsider
nrh
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider