sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen

Klart: Möter Önnered i kvalet

Skånela får möta Önnered vilket står klart efter att man besegrat Varberg på fredagen.

centrum_artikel_host

Skånela slog Varberg på fredagskvällen i en match där Skånela kunde sluta trea om Kungälv föll mot Helsingborg, men så blev inte fallet. Kungälv besegrade seriesegraren så därmed skiljde nio mål mellan Skånela och Kungälv då lagen slutade på samma poäng. Det innebär att Skånela får möta Önnered i kvalet och Kungälv tar sig an Redbergslid.

Kvalet inleds på tisdag med Skånela hemma, därefter väntar två raka bortamatcher för Skånela. Match 4 spelas i Vikingahallen 16/4 och match fem spelas 23/4. Återstår att se hur långt dessa två lag tar serien. Tränare Jimmy Karlsson har tidigare sagt till märsta.nu att hans lag ska gå in med allt att vinna och inställningen att man kan slå de bättre lagen, Önnered har man dessutom besegrat i Svenska Cupen.

hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

sportlov
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
steningekompani_helsida
spedition_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

funkisfest_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

connys_helsida
skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
spedition_outsider
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider