centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Klart med världsstjärnorna till XPO

I helgen avgörs Icaniwill Invitational på Scandinavian XPO och världsstjärnorna Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez kommer för att spela match tillsammans.

centrum_artikel_host

Klövern Padel arrangerar Icaniwill Invitational i Scandinavian XPO på lördag och söndag, 27-28 mars. Eventet har också lockat till sig delar av den svenska padeleliten. På internationella fronten kommer Luca Sainz, världssexan Fernando Belasteguin och världsfyran Carlos Daniel ”Sanyo” Gutierrez, rapporterar Padeldirekt.se Evenemanget är coronasäkrat och den som inte kan följa live kan göra det via sajten Padel Alto.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

connys_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
klara_outsider
fritidsbanken_outsider