eldsjal2024_pan
Kristoffer Tamsons ersätter Irene SvenoniusFoto: Pressbild

Klart med Tamsons som oppositionsregionråd

Den moderata regionfullmäktigegruppen har enhälligt valt Kristoffer Tamsons till ny gruppledare och oppositionsregionråd i Region Stockholm. Axel Conradi har valts till vice gruppledare. Besluten fattades under gruppens möte på onsdagskvällen.

centrum_artikel_host

Kristoffer Tamsons uttryckte sin stolthet över att ha blivit vald till Moderaternas gruppledare och oppositionsledare. Han betonade Moderaternas mål att vara en samlande kraft för sänkt skattetryck, ökad tillväxt, en fungerande vård och en räddad kollektivtrafik.

Tamsons har tidigare innehaft positionen som trafikregionråd och vice gruppledare för Moderaterna i Region Stockholm. Axel Conradi, som valdes till ny vice gruppledare och oppositionsregionråd, uttryckte sin ära över att få detta uppdrag och ser fram emot att arbeta för Moderaternas politik för en förbättrad Stockholmsregion.

Besluten om de nya ledarna fattades enhälligt av den moderata regionfullmäktigegruppen under ett extrainsatt möte den 20 mars.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
connys_helsida
eldsjal2024_helsida
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
storemore_out
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
mp_eu_outsider