galan_panorama
Annica JanssonFoto: Pressbild

Klart med ny VD till Destination Sigtuna

Annica Jansson blir ny vd för Destination Sigtuna efter att Anna Lakmaker lämnat uppdraget i våras.

centrum_artikel_host

Annica Jansson uppges ha lång erfarenhet från besöksnäringen i Sverige och internationellt då honom haft roller inom marknadsföring, kommunikation, varumärkesarbete och destinationsutveckling.
– Detta är en roll och uppgift som jag ser mycket fram emot att hugga tag i. Sigtuna är Sveriges fjärde största destination sett till antalet gästnätter och har ett positivt laddat varumärke. Det skall bli spännande att tillsammans med Destination Sigtunas medarbetare och i samverkan med näringslivet och kommunen arbeta för att utveckla destinationens attraktionskraft och bidra till att ytterligare stärka varumärket Sigtuna. Min målsättning är också att öka både näringslivets engagemang och investeringar, allt för att skapa bästa förutsättningar för en långsiktig och hållbar ökning av besöksnäringens tillväxt i kommunen, säger Annica Jansson i ett uttalande.

Läs mer: Anna Lakmaker slutar

ungdomsarbete_helsida

Sellpy etablerar logistiklager i Rosersberg

Näringsliv Second hand-aktören Sellpy hyr in sig i Rosersberg för sitt nya lager: - Vi är mycket glada att få genomföra denna affär tillsammans med Bockasjö. Att det dessutom är just Sellpy som flyttar in känns extra positivt då vi blir en aktör som kan vara med och påverka till en mer hållbar utveckling, säger Annika Persson, Vd och ägare Kilenkrysset Swe.

Här blir det 11 000 kvadratmeter shopping och restauranger

Näringsliv Arlandas nya tillbyggnad på terminal 5 i limträ börjar ta form: - - Vi är nu halvvägs i utbyggnaden av denna del av Marknadsplatsen och det är en häftig känsla att se det som tidigare synts på ritningar och i planer nu börjar bli verklighet, säger Jonas Missaoui, projektledare för verandan på Swedavia.

connys_helsida
defacto_helsida
toppbanner
pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
näringslivsgalan

Nu ska kandidaterna utses

Näringsliv Nomineringar till Näringslivsgalan har stängt och nu ska juryn utse vinnarna i de fyra kategorierna: - Äntligen dags för Näringslivsgalan igen, som vi längtat! Kvällen då företagare och entreprenörer samlas till årets fest. Ta med medarbetare och nära när vi hyllar företagandet i Sigtunas alla delar, säger Björn Petersson, ordförande i Företagarna i Sigtuna kommun.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
galan_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
connys
arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out