vinter_pan

Klart: Karlsson stannar

Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_artikel_host

Jimmy Karlsson och Skånela fortsätter samarbetet i herrlaget. Karlsson har lett Skånela under flera år och nu är det klart med två nya.
– Jimmy har haft ansvaret för våra herrar de senaste åren. Det känns helt rätt att förlänga kontraktet med honom och vi är mycket nöjda med att vi har lyckats enas om ett kontrakt över två säsonger. Nu får Jimmy en chans att utveckla sitt ledarskap och sig själv samt laget och att bygga vidare på det arbete som framgångsrikt pågått några år och vi får en fortsatt bra kontinuitet i detta arbete, säger klubbens herransvarige Peder Nielsen i ett uttalande.

Jimmy Karlsson säger att det inte var någon tvekan om att fortsätta. Han trivs bra i klubben och det passar han bra i livet just nu:
– Det har varit en mycket stökig säsong på många områden och det har ställts nya krav på mitt ledarskap och på oss som grupp. Jag tror vi lärt oss mycket av denna säsong när vi utvärderar den och kan stärka organisationen till det bättre framöver. Min motivation är på topp och klubbens ambition är fortsatt att vara med i toppen av allsvenskan med målbilden mot Handbollsligan. På det tåget vill jag vara med. Många av de bärande spelarna har kontrakt över nästa säsong också och jag tror att vi kan få ihop en trupp som kan bli riktigt slagkraftigt. Men först ska vi avsluta denna säsong på bästa sätt så får vi se var det slutar.

Karlsson ledde Skånela till kval förra säsongen men kvalet ställdes in på grund av coronapandemin och risken för smittspridning. I år jagar man kvalplats men efter nyår har man haft en tung period och många skador som påverkat resultaten.

slottsby_helsida
vinter_helsida
storemore_helsida
wenngarn_jul_helsida
pantamera_avc_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

connys_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

defacto_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

Sport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

ica_helsida
joes-helsida

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nya framgångar för Kim Taekwondo

Sport Under lördagen avslutades Svenska Cupen 3 i Linköping, den sista tävlingen innan de svenska mästerskapen, SM, och en avgörande uppladdning inför uttagningen av landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
vinter_outsider
connys
ica_outsider
storemore_out
joes_outsider
slottsby_outsider
centrum_outsider_host