centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Klar seger för Skånela mot Torslanda

Skånela tog en komfortabel seger hemma mot Torslanda med 29-20

centrum_artikel_host

Efter en trevande start där lagen följdes åkt första kvarten så satte Skånela in den högre växeln och gick från 6-6 till 16-10 i paus.
– Vi känner på varandra lite, men vi är stabila hela matchen. Mackan släpper bara 20. De har problem med vårt 5-1 och 6-0, analyserar tränare Jimmy Karlsson.

I andra kommer inte Torslanda närmare utan det är en klar ledning för Skånela matchen ut. Jimmy Karlsson var nöjd med mångas insats. Det viktiga var att man hade en helt annan inställning i matchen jämfört med senast mot Drott när man förlorade.
– Max Broman var äcklig i sitt 5-1-spel. Han gör ett grymt jobb. När ”Mackan” (Marcus Nilsson, reds anm) räddar så blir det jobbigt att spela mot oss, fortsätter Karlsson.

Nu får Skånela två veckors vila innan nästa matcherna mot Vinslöv. Det är en tid som man ska jobba på detaljerna. Det har även varit en del spelare borta som man hoppas kommer tillbaka. Karlsson tar med sig öven att det blev en klar seger, man är inte så vana vid det.
– Mot Drott var vi inte där, inte ödmjuka inför uppgiften. Idag var vi ödmjuka, konstaterar Karlsson.

Målen
Ganibevovic 6, Nilsson 4, Broman 4, Tapper 4, Lindberg 3, Lindholm 2, Svarén 2, Nielsen 1

humbacken_helsida
defacto_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

moderat_pan_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

connys_helsida
oppethus_helsida_2023
centrum_host_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
oppethus_agy_2023_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
humbacken_outsider