kommun_skoterska
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Klar seger för Skånela mot Torslanda

Skånela tog en komfortabel seger hemma mot Torslanda med 29-20

centrum_artikel_host

Efter en trevande start där lagen följdes åkt första kvarten så satte Skånela in den högre växeln och gick från 6-6 till 16-10 i paus.
– Vi känner på varandra lite, men vi är stabila hela matchen. Mackan släpper bara 20. De har problem med vårt 5-1 och 6-0, analyserar tränare Jimmy Karlsson.

I andra kommer inte Torslanda närmare utan det är en klar ledning för Skånela matchen ut. Jimmy Karlsson var nöjd med mångas insats. Det viktiga var att man hade en helt annan inställning i matchen jämfört med senast mot Drott när man förlorade.
– Max Broman var äcklig i sitt 5-1-spel. Han gör ett grymt jobb. När ”Mackan” (Marcus Nilsson, reds anm) räddar så blir det jobbigt att spela mot oss, fortsätter Karlsson.

Nu får Skånela två veckors vila innan nästa matcherna mot Vinslöv. Det är en tid som man ska jobba på detaljerna. Det har även varit en del spelare borta som man hoppas kommer tillbaka. Karlsson tar med sig öven att det blev en klar seger, man är inte så vana vid det.
– Mot Drott var vi inte där, inte ödmjuka inför uppgiften. Idag var vi ödmjuka, konstaterar Karlsson.

Målen
Ganibevovic 6, Nilsson 4, Broman 4, Tapper 4, Lindberg 3, Lindholm 2, Svarén 2, Nielsen 1

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

ica_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

hockeyskola_helsida
adhd_kommun
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

sap_sep23_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

joes-helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

nrh_sigtuna
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

centrum_host_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

defacto_helsida
moderat_fokus_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

pantamera_avc_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderat_bli_medlem
joes_outsider
kommun_adhd_outsider
connys
hockeyskola_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
kommun_skoterska_outsider
ica_outsider
pantamera_out
socialdem_sep23_outsider
nrh