kommun_skoterska
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Klar seger för Skånela i Karlskrona

Efter en jämn första halvlek var det proppen ur för Skånela mot IFK Karlskrona.

centrum_artikel_host

Skånela ledde i princip från start till mål, bara under en kort kort tid tappade man ledningen tidigt i andra. Då visade tränare Jimmy Karlsson fingertoppskänsla och tog en timeout. Skånela gick i det läget från underläget 13-14 till ledning 28-15 (!) på dryga kvarten. Skånela gjorde hela 13 obesvarade mål innan Karlskrona kunde få in en boll. Men i det läget var det för sent och för lite. Sista 6-7 minuterna spelas av och slutresultatet skrivs till 29-20 för märstalaget som tog femte segern på sex matcher och är trea i tabellen.

Målen
Ganibegovic 6, Broman 4, Tapper 3, Seric 3, Näslund 3, Nielsen 2, Lindberg 2, Svarén 2, Lahdo 2

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

pantamera_avc_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

centrum_host_helsida
connys_helsida
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

joes-helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

nrh_sigtuna

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

defacto_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

adhd_kommun

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

hockeyskola_helsida
sap_sep23_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

moderat_fokus_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
hockeyskola_outsider
socialdem_sep23_outsider
ica_outsider
moderat_bli_medlem
nrh
connys
kommun_adhd_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
kommun_skoterska_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out