kyrka_advent _pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Klar seger för Skånela i Karlskrona

Efter en jämn första halvlek var det proppen ur för Skånela mot IFK Karlskrona.

centrum_artikel_host

Skånela ledde i princip från start till mål, bara under en kort kort tid tappade man ledningen tidigt i andra. Då visade tränare Jimmy Karlsson fingertoppskänsla och tog en timeout. Skånela gick i det läget från underläget 13-14 till ledning 28-15 (!) på dryga kvarten. Skånela gjorde hela 13 obesvarade mål innan Karlskrona kunde få in en boll. Men i det läget var det för sent och för lite. Sista 6-7 minuterna spelas av och slutresultatet skrivs till 29-20 för märstalaget som tog femte segern på sex matcher och är trea i tabellen.

Målen
Ganibegovic 6, Broman 4, Tapper 3, Seric 3, Näslund 3, Nielsen 2, Lindberg 2, Svarén 2, Lahdo 2

agy_oppethus
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

centrum_host_helsida
julmarknad_2022
connys_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

advent_kyrka_helsida
vintermarknad_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

defacto_helsida
dackskifte_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

moderat_pan_helsida
hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
pantamera_out
nrh
connys