defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Klar seger för Skånela

Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

centrum_artikel_host

Det var en relativt odramatisk historia i Vikingahallen mellan Skånela och IFK Ystad. Ystad var aldrig riktigt nära förutom en kort period i andra halvlek när man var tre bollar ifrån. Tränare Jimmy Karlsson var nöjd med lagets insats i defensiven och målvaktsspelet. Han hade gärna sett mer fart i offensiven där man spelade med ”handbromsen” i.
– I det stora hela är vi ett bättre lag än Ystad. Vi är bättre bakåt efter en stund i båda halvlekarna vilket gör att vi får kontra, vi släpper bara 21 mål vilket får anses vara ok. Ystad är inte heller superheta idag, men vi är där mentalt, konstaterade Karlsson.

Målen
Lindberg 7, Broman 4, Wärnmark 4, Nilsson 4, Tapper 3, Näslund 3, Omerovic 2, Källemyr 2, Nielsen 1, Lahdo 1

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

oppethus_helsida_2023
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

moderat_pan_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

centrum_host_helsida
humbacken_helsida
defacto_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
nrh
pantamera_out
humbacken_outsider
swedol_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
ridskola_2020_outsider
connys