kommun_skoterska
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Klar seger för Skånela

Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

centrum_artikel_host

Det var en relativt odramatisk historia i Vikingahallen mellan Skånela och IFK Ystad. Ystad var aldrig riktigt nära förutom en kort period i andra halvlek när man var tre bollar ifrån. Tränare Jimmy Karlsson var nöjd med lagets insats i defensiven och målvaktsspelet. Han hade gärna sett mer fart i offensiven där man spelade med ”handbromsen” i.
– I det stora hela är vi ett bättre lag än Ystad. Vi är bättre bakåt efter en stund i båda halvlekarna vilket gör att vi får kontra, vi släpper bara 21 mål vilket får anses vara ok. Ystad är inte heller superheta idag, men vi är där mentalt, konstaterade Karlsson.

Målen
Lindberg 7, Broman 4, Wärnmark 4, Nilsson 4, Tapper 3, Näslund 3, Omerovic 2, Källemyr 2, Nielsen 1, Lahdo 1

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

centrum_host_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

sap_sep23_helsida
adhd_kommun
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

nrh_sigtuna

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

pantamera_avc_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

ica_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

hockeyskola_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

defacto_helsida
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

moderat_fokus_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderat_bli_medlem
centrum_outsider_host
pantamera_out
joes_outsider
ica_outsider
hockeyskola_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
kommun_adhd_outsider
kommun_skoterska_outsider
socialdem_sep23_outsider
connys