centrum_panorama_hostshopping
Foto: FC Arlanda/Instagram

Klar seger för FC Arlanda

FC Arlanda tog en klar seger på Midgårdsvallen i Upplandsderbyt mot BKV Norrtälje.

centrum_artikel_host

Första halva bjöd på tre mål inför de 64 åskådare som tagit sig till Midgårdsvallen i högsommarvärmen. Daniel Aramesh satte 1-0 för Arlanda i 10:e minuten. En ledning som varade i knappa kvarten till dess att Adam Ingemarson kvitterade. Lagkapten Michael Aslan satte sen 2-1 för sitt FC Arlanda. Andra var länge mållös men i 81:a minuten punkterade Kim Käck Ofordu matchen med att göra 3-1. FC Arlanda leder alltjämt serien men det är jämt mellan märstalaget och Viggbyholm samt Spånga. Närmast väntar bortamatch mot jumbon Rådmansö på en svårspelad plan i Rådmansö.

connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

centrum_host_helsida
mp_tack_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
connys
mp_tack_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
brobygget_outsider