helsida_bostad
Foto: FC Arlanda/Instagram

Klar seger för FC Arlanda

FC Arlanda tog en klar seger på Midgårdsvallen i Upplandsderbyt mot BKV Norrtälje.

centrum_artikel_host

Första halva bjöd på tre mål inför de 64 åskådare som tagit sig till Midgårdsvallen i högsommarvärmen. Daniel Aramesh satte 1-0 för Arlanda i 10:e minuten. En ledning som varade i knappa kvarten till dess att Adam Ingemarson kvitterade. Lagkapten Michael Aslan satte sen 2-1 för sitt FC Arlanda. Andra var länge mållös men i 81:a minuten punkterade Kim Käck Ofordu matchen med att göra 3-1. FC Arlanda leder alltjämt serien men det är jämt mellan märstalaget och Viggbyholm samt Spånga. Närmast väntar bortamatch mot jumbon Rådmansö på en svårspelad plan i Rådmansö.

toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider