centrum_panorama_hostshopping
Foto: Wings

Klar förlust Wings på Gotland

Wings föll klart mot Visby på fredagskvällen med 4-0.

centrum_artikel_host

Det var ingen bra kväll för Wings borta mot Visby/Roma. Gotlänningarna vann med 4-0 inför 733 åskådare. Man hade 2-0 i första och drygade sen ut med ett mål i tvåan och trean.
– På det stora hela gör vi en bra match men Visby ville mycket mer och var effektiva i special teams! Bara att bryta ihop och komma igen. Träning imorgon och sedan på det igen. Match borta mot Segeltorp på Söndag, uppger lagledare Peter Mattsson.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

connys_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

moderat_pan_helsida
humbacken_helsida
oppethus_helsida_2023

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

oppethus_agy_2023_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
humbacken_outsider
connys