kyrka_advent _pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Klar derbyseger för Skånela

Skånela tog en klar derbyseger mot Rimbo i Herrallsvenskan och vann med 33-21.

centrum_artikel_host

Det blev inte lika dramatiskt och tumultartat som fjolårets första derby när det bjöd på slagsmål efter slutsignalen. Denna gång var segern säker som sten för Skånela. Rimbo var numret för litet och konstant efter med ett stort antal bollar, närmare än tre mål kom man knappt i målprotokollet. Halvtidsresulattet skrevs till 18-12 och andra vann Skånela med 15-9. Totalt alltså 33-21. Fysiskt var det trots Skånelas överlägsenhet. Derbykänslorna fanns där trots allt. Rimbo drog på sig fem utvisningar och Skånela fyra.

Målen
Lindberg 8, Lindholm 5, Broman 4, Tapper 4, Omerovic 3, Svarén 3, Nilsson 2, Lahdo 2, Nielsen 2

agy_oppethus
defacto_helsida
dackskifte_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

connys_helsida
centrum_host_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
connys
nrh
ridskola_2020_outsider