sap_feb_pan
Teamet i Kroatien på Croatia OpenFoto: Insändarbild

Kim Taekwondo på internationell tävling

Den gångna helgen, 18-19 juni var Kim Taekwondo på internationell tävling i Kroatien med sin elittrupp.

centrum_artikel_host

Laget som flög ner till Zagreb var Nazaah Waliullah -37kg, Lejla Dizdarevic -37kg, Alva Vennberg -47kg, Tea Karlberg -59kg och Philip Rosenberg -65kg. Isac källstrand kom inte iväg på grund av problem med passet. Jen Lundin, headcoach, meddelar att det var blott deras andra G-klass rankingtävling som de deltar i.
– Samtliga fem visar att de håller nivå genom att tävla mot de främsta ute i Europa. Vi är inte främmande för att tävla på denna nivå och man ska ha klart för sig att det är världsrankingtävling där man möter de allra bästa för att försöka skaffa sig rankingpoäng till mästerskap och även inför den dagen man tar sig upp på seniornivå, berättar Jens Lundin.

skridskodisco_helsida
steningekompani_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

sportlov
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

fritidsbanken_sportlov
connys_helsida
centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
foraldranatverk_outsider
connys
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
spedition_outsider
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider