helsida_bostad
Laget från Kim TaekwondoFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

KIM Taekwondo i världscuptävling

Kim Taekwondo hade med sex tävlande i Världscupen i Solnahallen under helgen.

centrum_artikel_host

För första gången någonsin var det världscup i Stockholm/Solna där Solnahallen var platsen för tävlingarna. Kim Taekwondo deltog med sex tävlande som samtliga tävlat länge men nu tagit nästa steg och är uppe i Sverigeeliten; Alva Vennberg, Lejla Dizdarevic, Philip Rosenberg, Isac Källstrand, Nazaah Waliullah och Tea Karlberg.

Bäst gick det för Alva som vann sin första match mot Belgien men sedan åkte ut i andra matchen mot Grekland. – Det är en stort steg upp i nivå men alla 6 visade krigarhjärta och vilja så framtiden ser ljus ut.
Vi hoppas att kunna delta på ytterligare en Världscup innan säsongen slutar i sommar för att se utvecklingen, uppger headcoach Jens Lundin

pantamera_avc_helsida
toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

defacto_helsida
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
arbete_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
pantamera_out