centrum_panorama_hostshopping
Nazaah WaliullahFoto: Insändarbild

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

centrum_artikel_host

På lördagen tävlade åtta deltagare från Kim Taekwondo och de tog hem tre guld, tre silver och ett brons. En av de avancerade deltagarna, landslagsaktuella Nazaah Waliullah i -44kg-klassen, vann enkelt alla sina matcher och tog hem guldet. Hon fick dessutom det prestigefyllda priset som bästa fighter, ett pris som även nybörjaren Josef Chamoun tilldelades.

Övriga deltagare på lördagen var:
Dilan Bahram
Linus Granholm
Gabriel Lind
Sebastian Lind
Sami Petäjistö
Matteo Chamoun
Josef Chamoun

På söndagen tävlade Nazaah Waliullah igen, men denna gång för första gången som junior och dessutom i en högre viktklass, -46kg, eftersom det är den klassen hon kommer att tävla i till hösten. Hon vann återigen alla sina matcher och tog hem guldet efter en jämn final mot Sveriges högst rankade i klassen.

De övriga som tävlade på söndagen var:
Jani Petäjistö
Mattias Lind
Ghalia Lassoued

Kim Taekwondo visade imponerande skicklighet och sportsmannaanda under Lomma Cup och kunde stolt återvända hem med flera medaljer och utmärkelser.

connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida
brobygget_2024

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
pantamera_out
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
connys