moderat_fokus_pan
Ibrahim Khalifa (S) sjukskrevs efter Uppdrag Gransknings rapportering om "vänskapskorruption" i Sigtuna kommunFoto: Daniel Iskander

Khalifa har gjort comeback

Ibrahim Khalifa ska ha gjort comeback i politiken under måndagen och medverkade i Kommunstyrelsens arbetsutskotts sammanträde. Han fyller dessutom år idag och kommunledningskontoret ska ha bjudit på tårta: - Absurt, säger en uppgiftslämnare till märsta.nu

centrum_artikel_host

I samband med sammanträdet i Kommunstyrelsens arbetsutskott så ska Ibrahim Khalifa ha gjort comeback i politiken. Khalifa som sjukskrivit sig efter Uppdrag granskning är uppenbarligen frisk nu så att han kan återgå till sina uppdrag.

I ett internt mail som märsta.nu tagit del av uppmanas också ledande tjänstemän och politiker att fira Khalifa med tårta och kaffe. Firandet ska ha skett klockan 13.30. En uppgiftslämnare kallar hela situationen för ”absurd”.

Under eftermiddagen svarar kommundirektör Ulf Berg att kommunen har för vana att uppmärksamma de som fyller jämt.
– Eftersom Ibrahim var i huset och skulle tjänstgöra som ordförande i Kommunstyrelsens arbetsutskott tyckte jag att det naturligtvis var lämpligt att uppmärksamma hans födelsedag. Han firades med en mindre blomsterbukett och det serverades tårta. I min värld har man rätt att firas när man fyller jämna år även om man är sjukskriven, helt eller deltid, t.o.m. om man varit med om en politisk turbulens, skriver Berg i mail till märsta.nu

märsta.nu har sökt Ibrahim Khalifa för en kommentar…

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

centrum_host_helsida
connys_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

joes-helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

defacto_helsida
nrh_sigtuna
EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

sap_sep23_helsida

Man misstänkts för våldsamt motstånd och olaga hot på Arlanda

Blåljus Under de tidiga morgontimmarna på utspelade sig en händelse på Terminal 5 vid en av Sveriges mest trafikerade flygplatser, där en man greps av polisen efter att ha misstänkts för våldsamt motstånd mot tjänstemän. Händelsen ägde rum i avgångshallen på terminalen och ledde till ett pådrag av polis och säkerhetsvakter.

ica_helsida

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu, din dagliga uppdatering om vad som händer i kommunen. Här är dagens sammanfattning:

moderat_fokus_helsida

Fler parkeringsplatser utanför Forum

Nyheter Arbetet med att utöka antalet parkeringsplatser vid Forum, beläget i korsningen Ringvägen/Stockholmsvägen i Märsta, har nu påbörjats. Detta efterlängtade projekt är en välkommen nyhet för anställda och besökare i området.

Landshövdingen besökte kommunen

Nyheter Landshövdingen Anna Kinberg-Batra besökte Sigtuna kommun den 21 september. Under besöket betonade hon vikten av Arlanda och dess omgivningar för tillväxt, säkerhet och hållbarhet både för regionen och hela landet.

hockeyskola_helsida
adhd_kommun
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
joes_outsider
socialdem_sep23_outsider
kommun_adhd_outsider
kommun_skoterska_outsider
connys
nrh
ica_outsider
hockeyskola_outsider
moderat_bli_medlem
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host