sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Kastade in molotovcoctail i bil

Polis larmades under natten till Steningehöjden sedan en molotovcoctail kastats in i en bil.

centrum_artikel_host

Det var vid 1-tiden i natt som larmet gick om att en molotovcoctail kastats in i en bil på en adress i Steningehöjden rapporterar UNT.
– Ingen satt dock i bilen vid tillfället, säger Niklas Olsson, stationsbefäl vid Polisen, till UNT.

Coctailen slocknade i bilen efter en stund och ingen person kom till skada enligt tidningen. Men en anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Två personer på elsparkcykeln tror man ligger bakom, de är dock ej identifierade i nuläget. Vissa beslag ska ha gjorts.

spedition_helsida
pantamera_avc_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

steningekompani_helsida
sportlov
connys_helsida
skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

centrum_host_helsida
foraldranatverk_helsida
fritidsbanken_sportlov

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Notiser I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
pantamera_out
foraldranatverk_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
connys
ridskola_2020_outsider