centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Karlsson: Vi har allt att vinna

På tisdag kväll är det avkast mellan Skånela och Önnered i kvalet till ligan: - Vi har allt att vinna, säger Skånelas coach Jimmy Karlsson.

centrum_artikel_host

Vi har drygt 30 timmar bort från avkast i första kvalmatchen mellan Skånela-Önnered. Önnered slutade elva i ligan och i och med att Skånela slutade fyra i Allsvenskan blev det ett möte i bäst av fem. Redan i höstas möttes man, då vann Skånela. Tränare Jimmy Karlsson har tidigare sagt att man har allt att vinna och att pressen är på lagen från ligan.
– Önnered har stora förväntningar och förhoppningar att gå till slutspel. Nu är dom i ett kval igen, säger Karlsson.

Men trots omständigheterna är det trots allt Önnered som är favorit och på pappret starkaste laget. Man har ex-skånelaiten Christoffer Brännberger i laget.
– Vi behöver vara den bästa versionen av oss själva. Men vi har vid flera gånger visat att vi är riktigt bra i våra bra stunder mot de bästa lagen. Vi kan spela avslappnat och bara gå in och göra vårt bästa. Vi ska vara respektlösa och bara se möjligheterna i denna kvalserien, fortsätter Jimmy Karlsson.

19.30 på tisdag kväll är det avkast!

connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

mp_tack_helsida
centrum_host_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
pantamera_out
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
connys