vinter_pan
Foto: Magnus Granhagen

Karlsson: Vi har allt att vinna

På tisdag kväll är det avkast mellan Skånela och Önnered i kvalet till ligan: - Vi har allt att vinna, säger Skånelas coach Jimmy Karlsson.

centrum_artikel_host

Vi har drygt 30 timmar bort från avkast i första kvalmatchen mellan Skånela-Önnered. Önnered slutade elva i ligan och i och med att Skånela slutade fyra i Allsvenskan blev det ett möte i bäst av fem. Redan i höstas möttes man, då vann Skånela. Tränare Jimmy Karlsson har tidigare sagt att man har allt att vinna och att pressen är på lagen från ligan.
– Önnered har stora förväntningar och förhoppningar att gå till slutspel. Nu är dom i ett kval igen, säger Karlsson.

Men trots omständigheterna är det trots allt Önnered som är favorit och på pappret starkaste laget. Man har ex-skånelaiten Christoffer Brännberger i laget.
– Vi behöver vara den bästa versionen av oss själva. Men vi har vid flera gånger visat att vi är riktigt bra i våra bra stunder mot de bästa lagen. Vi kan spela avslappnat och bara gå in och göra vårt bästa. Vi ska vara respektlösa och bara se möjligheterna i denna kvalserien, fortsätter Jimmy Karlsson.

19.30 på tisdag kväll är det avkast!

vinter_helsida
slottsby_helsida
ica_helsida
joes-helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

connys_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

oppethus_dec
defacto_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

nrh_sigtuna
hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nya framgångar för Kim Taekwondo

kampsport Under lördagen avslutades Svenska Cupen 3 i Linköping, den sista tävlingen innan de svenska mästerskapen, SM, och en avgörande uppladdning inför uttagningen av landslaget.

EXTRA

Flodman lämnar Skånela

Handboll Skånela IF meddelar att Mattias Flodman inte kommer att leda Skånela IF:s herrlag efter säsongen. Han har nyligen skrivit på för Handbollsligalaget Alingsås HK, en klubb han tidigare kom ifrån för 2,5 år sedan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
connys
joes_outsider
oppethus_out
vinter_outsider
slottsby_outsider
storemore_out
nrh
ica_outsider