centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Karlsson: Vi har allt att vinna

På tisdag kväll är det avkast mellan Skånela och Önnered i kvalet till ligan: - Vi har allt att vinna, säger Skånelas coach Jimmy Karlsson.

centrum_artikel_host

Vi har drygt 30 timmar bort från avkast i första kvalmatchen mellan Skånela-Önnered. Önnered slutade elva i ligan och i och med att Skånela slutade fyra i Allsvenskan blev det ett möte i bäst av fem. Redan i höstas möttes man, då vann Skånela. Tränare Jimmy Karlsson har tidigare sagt att man har allt att vinna och att pressen är på lagen från ligan.
– Önnered har stora förväntningar och förhoppningar att gå till slutspel. Nu är dom i ett kval igen, säger Karlsson.

Men trots omständigheterna är det trots allt Önnered som är favorit och på pappret starkaste laget. Man har ex-skånelaiten Christoffer Brännberger i laget.
– Vi behöver vara den bästa versionen av oss själva. Men vi har vid flera gånger visat att vi är riktigt bra i våra bra stunder mot de bästa lagen. Vi kan spela avslappnat och bara gå in och göra vårt bästa. Vi ska vara respektlösa och bara se möjligheterna i denna kvalserien, fortsätter Jimmy Karlsson.

19.30 på tisdag kväll är det avkast!

nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

karnkraft_m_topp
centrum_host_helsida
connys_helsida
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Fotboll Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

mp_helsida

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

defacto_helsida
division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Fotboll Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

ica_helsida

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Fotboll Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

pantamera_avc_helsida

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Fotboll Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

Klubbmästerskap hos SBRF

Ridning 17 ekipage tävlade i tre klasser vid klubbmästerskapet i hoppning 2023 som hölls hos Sigtunabygdens ryttarförening under helgen. Deltagarna bedömdes utifrån deras stil och teknik under hoppningen.

joes-helsida
seniordag_helsida
EXTRA

Skånela till final i USM

Handboll Skånela IF F14 har nått final som spelas på söndag mot Lödde Vikings: - Vi är ett lag som aldrig ger upp, även när det går dåligt så håller vi humöret uppe, sa Sophia Bäckman, spelare, till Handbollskanalen efter matchen

Dubbla segrar för bygdens lag

Fotboll I helgen spelades flera spännande fotbollsmatcher runt om i Uppland, men det var två bygdens lag som stack ut genom att vinna båda sina matcher. Sigtuna IF och Wigör inledde helgen med segrar på Ansgarsvallen respektive Odensala IP.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

seniordag_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
mp_outsider
connys
nrh
ica_outsider
pantamera_out
joes_outsider
ridskola_2020_outsider