centrum_panorama_hostshopping
Karlsson firar 4-3 mot San JoséFoto: Skärmdump/nhl.tv

Karlsson övertidshjälte

Inte nog med att han spelade fram till 3-1 med en pass bakom ryggen, William Karlsson avgjorde även match 3 på övertid.

centrum_artikel_host

I andra perioden serverade William Karlsson kedjekompisen xxx med en pass bakom ryggen vilket betydde 3-1. San José kom sen tillbaka och kvitterade till 3-3 innan Wille i förlängningen skickade in 4-3 med ett dragskott rätt upp i nättaket.
– Ja han kredd för målet, han gick för det och avslutade, sa kommentatorn i kanadensiska CBC.

Det var wingsfostrade Karlssons fjärde mål i slutspelet och han har fullständigt terroriserat San José efter en trög slutspelsstart mot Los Angeles. Wille står på 7 poäng på tre matcher och Vegas leder matchserien med 2-1.

mp_tack_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host