centrum_panorama_hostshopping
William dunkar in 1-0 tidigt i matchenFoto: nhl.com

Karlsson målskytt när Vegas kopplade grepp

Vegas och William Karlsson har slagläge efter att man besegrat Winnipeg med 3-2 efter mål av Karlsson: - Vi ska spela vårt spel och inte låta dem dominera, sa Karlsson efter matchen.

centrum_artikel_host

Direkt i matchinledningen slog William Karlsson till med sitt sjätte mål detta slutspel och bäddade för Vegas seger med 3-2. Nu leder laget serien med 3-1 i matcher och kan avgöra på söndag i Winnipeg.

Det var en riktig stormatch av Wille som spelade ca 20 minuter, sköt fem skott på mål, var +1 och vann 64 procent av tekningarna. Han utsågs till matchens tredje stjärna efter Reilly Smith och målvakten Marc-André Fleury.

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

brobygget_2024
centrum_host_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
mp_tack_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna