centrum_panorama_hostshopping
Foto: nhl.tv/NBCSN

Karlsson kan prisas

William Karlsson är en av tre finalister till Lady Byng Trophy som går till årets gentleman i NHL: - Inte illa. Vem hade trott det. Ja så går det när man får en chans och jag har uppenbarligen spelat med bra spelare. Det har varit otroligt roligt, säger wingsfostrade Wille till Vegas hemsida.

centrum_artikel_host

43 mål och klar seger i plus/minus-statistiken. William noterade även endast 12 utvisningsminuter på sina 82 matcher. Nu har han utsetts till en av tre finalister till Lady Byng Trophy som ges till spelaren som visat mest sportmanskap och getlemanskap den gångna säsongen. Samtidigt ska man vara en duktig och producerande spelare. Vinnaren utses av reportrar som bevakar NHL i Nordamerika.

Till Vegas hemsida säger Wille att han spelat med bra spelare och att det varit kul. Han fick inte riktigt chansen i Columbus och plockades till expansionslaget Vegas:
– Jag ville ha en topp 6-roll och jag visste hela tiden att jag hade det i mig. Att draftas av Vegas har gett mig en enorm möjlighet och då tänkte jag för mig själv att detta är min chans och jag ska ta den. Jag tror att jag har gjort det.

Konkurrerar om priset gör han med Ryan O´Rielly (Buffalo) och Aleksander Barkov (Florida). Karlsson och hans Vegas vilar upp sig inför omgång 2 i Stanley Cup som inleds när alla lag har spelat färdigt i omgång 1.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

mp_tack_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
connys
fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host