RA19 under Rosa månaden Foto: Insändarbild

Kanonstart för RA19 i Division 1 – Siktar på minst kval

RA 19 har fått en kanonstart på serien och siktar nu på kvalspel till Allsvenskan: - Försökt att få gruppen att verkligen gå åt samma håll och att vi har krav på varandra och det är verkligen grymma tjejer som sliter, säger tränare Daniel Eklund.

centrum_artikel_host

Arlanda IBK och Rosersbergs IK-ikonen Daniel Eklund leder RA19:s Division 1-satsning. Ett lag som startat med fem segrar och två förluster på sju matcher.
– Bakom framgången så skulle jag säga att vi har med ny ledarstab och ett helt nytt spelsystem funnit en spelidé där vi kan slå alla lag i denna väldigt tuffa serie samt så har vi växlat upp några nivåer när det gäller satsning och engagemang från både spelare/ledare i år. Försökt att få gruppen att verkligen gå åt samma håll och att vi har krav på varandra och det är verkligen grymma tjejer som sliter, berättar Daniel Eklund.

Målet är att nå kvalspel till Allsvenskan, minst! En viktig match spelas nu på lördag hemma mot tippade favoriten KAIS Mora som åkte ur allsvenskan förra året. Eklund menar att man måste ha samma inställning i 60 minuter och jobba hårt för att det ska bli tre poäng.

Under oktober har man även deltagit i Rosa månaden där man drog in pengar till Cancerfonden, man skänkte tio kronor per mål i matcherna vilket gav en hel del. Dessutom pengar från entré, bollkastning, kafé och swish från supportrar.
– Det var väldigt lyckat, hälsar Eklund.

pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
wenngarn_jul_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

centrum_host_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

slottsby_helsida
joes-helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

ica_helsida

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nya framgångar för Kim Taekwondo

kampsport Under lördagen avslutades Svenska Cupen 3 i Linköping, den sista tävlingen innan de svenska mästerskapen, SM, och en avgörande uppladdning inför uttagningen av landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
ica_outsider
pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
storemore_out
slottsby_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
joes_outsider