eldsjal2024_pan
Så blir Kanonkulleparken när den står helt klarFoto: Sigtuna kommun/White arkitekter

Kanonkulleparken smygöppnar

Kanonkulleparken har öppnat för den som är sugen på lek och gym.

centrum_artikel_host

Kanonkulleparken i Kanonkullen på Sätuna har smygöppnat. Parken är inte helt klar men man kan leka eller gymma. Det finns lekyta för både mindre och äldre barn, utöver gymmet finns också en parkouryta och det som återstår enligt Sigtuna kommun är att färdigställa en multisportarena och boulearena. Det arbetet blir klart efter sommaren. Redan 2015 fick kommunen in ett medborgarförslag om att skapa en park i Kanonkullen – snart står den helt klar.

Här kan du läsa mer om projektet

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

connys_helsida
storemore_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
storemore_out
stentekompani_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out