eu_valet_panorama
Foto: Pressbild

Kan utses till Europas bästa flygplatslounge

Pontus in the Air och American Express Lounge by Pontus har för tredje året i rad nominerats till branschtävlingen World Travel Awards.

centrum_artikel_host

World Travel Awards arrangeras årligen för att uppmärksamma, belöna och hylla de bästa inom rese, turism och servicesektorn. ​Pontus in the Air och American Express Lounge by Pontus är nominerade i kategorin Europe’s leading Airport Lounge. Det är tredje året i rad som Pontus in the air är nominerade.
– Att vi är nominerade för tredje året i rad är ett bevis på att vi håller en nivå i världsklass, säger Pontus Frithiof ägare och grundare Pontus Group.

Pontus Frithiof uppger att beläggningen mer än tiodubblats sedan öppningen av loungerna 2017 och 2019.
– När vi skapade våra lounger för American Express, Platinum och Centurion, utgick vi ifrån de resvana kortmedlemmarna, hur vi skulle kunna tillgodose deras behov och överträffa deras förväntningar.

Vinnarna utses genom att resenärer får rösta direkt via World travel awards hemsida.

mp_helsida_eu

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

bygdensdag_helsida
centrum_host_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

connys_helsida
seniormassa_pan
eldsjal2024_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
seniormassa_outsider
nrh_sigtuna
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider