moderat_pan_nov
Foto: Pressbild

Kan utses till Europas bästa flygplatslounge

Pontus in the Air och American Express Lounge by Pontus har för tredje året i rad nominerats till branschtävlingen World Travel Awards.

centrum_artikel_host

World Travel Awards arrangeras årligen för att uppmärksamma, belöna och hylla de bästa inom rese, turism och servicesektorn. ​Pontus in the Air och American Express Lounge by Pontus är nominerade i kategorin Europe’s leading Airport Lounge. Det är tredje året i rad som Pontus in the air är nominerade.
– Att vi är nominerade för tredje året i rad är ett bevis på att vi håller en nivå i världsklass, säger Pontus Frithiof ägare och grundare Pontus Group.

Pontus Frithiof uppger att beläggningen mer än tiodubblats sedan öppningen av loungerna 2017 och 2019.
– När vi skapade våra lounger för American Express, Platinum och Centurion, utgick vi ifrån de resvana kortmedlemmarna, hur vi skulle kunna tillgodose deras behov och överträffa deras förväntningar.

Vinnarna utses genom att resenärer får rösta direkt via World travel awards hemsida.

vintermarknad_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

advent_kyrka_helsida

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
dackskifte_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

julmarknad_2022

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
nrh
swedol_outsider