centrum_panorama_hostshopping
Kalle Andersson blir ny assisterande tränare efter Jesper Östlund.Foto: Skånela IF

Kalle tar över efter Jesper

Skånela vann klart i derbyt mot Tyresö på söndagen samtidigt som man presenterade sin nya assisterande tränare Kalle Andersson.

centrum_artikel_host

Kalle Andersson blir ny assisterande tränare för Skånela när Jesper Östlund efter säsongen tackar för sig och tar över Hallby i Jönköping. Kalle Andersson har tidigare förflutet som spelare i Skånela och är fostrad senbarnsben i klubben. Han var också med och spelade upp herrarna i Elitserien tillsammans med nuvarande tränaren Jimmy Karlsson.

Jagar kval
Inför ögonen på Kalle blev det klar derbyseger för Skånela mot Tyresö. 14-8 i paus blev sedan 33-19. Fredrik Olsson och Robert Ladan visade vägen med åtta mål vardera inför nästan 500 åskådare i Vikingahallen. Skånela är bara tre poäng från en kvalplats med fem matcher kvar att spela.

Målen
Ladan 8, Olsson 8, Hedwall 3, Ganibegovic 3, Källström 3, Lindberg 3, Rahali 2, Nielsen 2,

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

brobygget_2024
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
klara_outsider
connys