centrum_panorama_hostshopping
Justin sparrar med Simon JerezFoto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Justin tävlar på JSM i Thaiboxning

Justin Sernefors från Märsta Alliance ska tävla i JSM i Thaiboxning som hålls i Tranås med start på fredag.

centrum_artikel_host

Justin Sernefors har under ett antal månader tränat hårt för att vara med på SM i Tranås. Han har laddat upp med träningar och tuffa matcher. Efter många år med Thaiboxning har han nu nått ett viktigt delmål, JSM. Tävlingen hålls i småländska Tranås mellan 31 mars-1 april. Hans klubb Märsta Aliance har under en tid satsat på att lyfta fram sina utövare till högre nivåer.

Ett projekt har lanserats som leds av Simon Jerez. Utöver deltagande i mästerskap och tävlingar är det att få fler nya utövare att vara med i match.
– Föreningen har också gjort ytterligare satsningar inom alla dess grenar genom deltagande i tävlingar & seminarium, inköp av ny utrustning, nya instruktörer samt lagt till fler pass i schemat. Märsta Alliance IF har löpande intag inom alla grenar där alla åldrar och nivåer välkomnas, berättar Simon ”Sai” Jerez.

seniordag_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

ica_helsida
joes-helsida
pantamera_avc_helsida
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Fotboll Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

karnkraft_m_topp
centrum_host_helsida

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Fotboll Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

mp_helsida

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Fotboll Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

connys_helsida

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Fotboll Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

nrh_sigtuna

Klubbmästerskap hos SBRF

Ridning 17 ekipage tävlade i tre klasser vid klubbmästerskapet i hoppning 2023 som hölls hos Sigtunabygdens ryttarförening under helgen. Deltagarna bedömdes utifrån deras stil och teknik under hoppningen.

defacto_helsida
EXTRA

Skånela till final i USM

Handboll Skånela IF F14 har nått final som spelas på söndag mot Lödde Vikings: - Vi är ett lag som aldrig ger upp, även när det går dåligt så håller vi humöret uppe, sa Sophia Bäckman, spelare, till Handbollskanalen efter matchen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
swedol_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider
connys
ica_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
seniordag_outsider