vinter_pan
Justin sparrar med Simon JerezFoto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Justin tävlar på JSM i Thaiboxning

Justin Sernefors från Märsta Alliance ska tävla i JSM i Thaiboxning som hålls i Tranås med start på fredag.

centrum_artikel_host

Justin Sernefors har under ett antal månader tränat hårt för att vara med på SM i Tranås. Han har laddat upp med träningar och tuffa matcher. Efter många år med Thaiboxning har han nu nått ett viktigt delmål, JSM. Tävlingen hålls i småländska Tranås mellan 31 mars-1 april. Hans klubb Märsta Aliance har under en tid satsat på att lyfta fram sina utövare till högre nivåer.

Ett projekt har lanserats som leds av Simon Jerez. Utöver deltagande i mästerskap och tävlingar är det att få fler nya utövare att vara med i match.
– Föreningen har också gjort ytterligare satsningar inom alla dess grenar genom deltagande i tävlingar & seminarium, inköp av ny utrustning, nya instruktörer samt lagt till fler pass i schemat. Märsta Alliance IF har löpande intag inom alla grenar där alla åldrar och nivåer välkomnas, berättar Simon ”Sai” Jerez.

centrum_host_helsida
oppethus_dec
storemore_helsida
connys_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

joes-helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

vinter_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

ica_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

defacto_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

nrh_sigtuna

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

slottsby_helsida
herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

pantamera_avc_helsida

Nya framgångar för Kim Taekwondo

kampsport Under lördagen avslutades Svenska Cupen 3 i Linköping, den sista tävlingen innan de svenska mästerskapen, SM, och en avgörande uppladdning inför uttagningen av landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
joes_outsider
nrh
swedol_outsider
pantamera_out
ica_outsider
vinter_outsider
storemore_out
slottsby_outsider
centrum_outsider_host
oppethus_out
ridskola_2020_outsider