moderat_pan_nov
Foto: Wings/Insändarbild

Juniorer klev fram mot Surahammar

Wings tog en ny seger i Vårettan borta mot Surahammar, trots fyra ordinarie spelare hemma på grund av skador.

centrum_artikel_host
Surahammar var taggade från start och gick hårt åt Wings som kom till spel med inte mindre än fyra ordinarie borta. Istället fick Wings yngre förmågor visa upp sig, bland annat Olle Dahlman som blev matchhjälte sist mot Enköping. Sura gjorde två mål i inledningen av andra. I det läget säg det tungt ut. Efter 11.54 av mittenperioden hade Dennis Von Walden reducerat och kort därpå kvitterade Emil Gabrielsson.
Inför tredje var det 2-2 på resultattavlan. Då klev junioren Olle Dahlman fram och assisterade Rasmus Larsson (ännu en junior) till 3-2 innan han själv gjorde 4-2. Surahammar fick in en puck med knappt sju minuter kvar att spela och plockade sen ut målvakten när Wings drabbades av en utvisning i slutskedet. Men man redde ut stormen och Oscar Sarhus kunde avgöra i tom kasse.

 

Målen
Dennis Von Walden, Emil Gabrielson, Rasmus Larsson, Olle Dahlman och Oscar Sarhus

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

moderat_pan_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

centrum_host_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

humbacken_helsida
oppethus_helsida_2023
defacto_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

oppethus_agy_2023_outsider
connys
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host