centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Julas etablering i Märsta dröjer

Jula som skulle etablera vid Plantagen kommer inte att göra det i närtid meddelar företaget.

centrum_artikel_host

Det var redan för två år sedan, i mars 2020, som Jula meddelade att man köpt upp Plantagens fastighet för att etablera en bitik. Men den som hoppades på en invigning under 2023 får vänta vidare. Planerna på en etablering skjuts på framtiden. Men man stänger inte dörren för Märsta. Utan tvärtom.
– Jula vill etableras i Märsta. Det är en bra plats, och lite av en vit fläck på ”Julakartan” mellan Stockholm och Uppsala. För oss är det ett bra läge att öppna upp ett nytt Julavaruhus, utan att det påverkar vår övriga handel i regionen, uppger Magnus Ljung, kommunikationschef på Jula för märsta.nu

Det nya varuhuset i Märsta ska innehålla Julas nyaste koncept med butikssortiment på 15 000 produkter om cirka 3000 kvadratmeter butiksyta. 25 personer väntas jobba i butiken. Tidsplanen är att det ligger längre fram i tiden och inte i direkt närtid.

connys_helsida

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

defacto_helsida
joes-helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

pantamera_avc_helsida
dack_helsida
ica_helsida
centrum_host_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
ica_outsider
joes_outsider
nrh
swedol_outsider
centrum_outsider_host
dack_outsider