eldsjal2024_pan
Foto: Privat

José producerar åt landets hetaste inom hip hop

José Angarita Rivera är en musikproducent från Märsta som släpper nytt tillsammans med sångaren KEV.

centrum_artikel_host

José Angarita Rivera har drivit egen musikstudio i Valsta under flera år och spelat med musiker från hela landet samt även en av landet främsta inom hip-hop; VC Barre. José började producera musik redan i 14-årsåldern och har sedan dess utvecklat sina kunskaper inom ljud- och musikproduktion. Han har egna skivstudion Legato Records.

Snart kommer ny låt som José ligger bakom, denna gång med malmöartisten KEV. En låt som heter Dagen kommer och är inspirerad av 80-talets funk kombinerat med modern house.
– Låten handlar om polarisering i samhället med inslag av humor och referenser som många kommer känna igen sig i.

steningekompani_helsida
aldreomsorg_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
spedition_helsida

Nu ger förre polischefen ut bok om kriminaliteten i Märsta

Kulturnyheter Christoffer Bohman, en tidigare polischef, avslöjar i sin kommande bok "Hundra in i döden" den växande oorganiserade gängkriminaliteten i Sverige. Med ett unikt inifrånperspektiv beskriver han dramatiska händelser från knarkbeslag till dödligt våld, och belyser samtidens komplexa kriminella landskap.

eldsjal2024_helsida

Babblarna kommer till Kulturum

Kulturnyheter Babblarna kommer till Märsta den 28 december med en sprakande föreställning i Kulturum. Efter att ha genomfört imponerande 950 färgglada föreställningar tar de med sig något nytt och spännande för de små: ”Babblarna & Tjingeling-affären”.

connys_helsida
storemore_helsida

Märstaborna bland de största semmelfrossarna

Nöjesnyheter Semlans magi sprider sig över landet när semmelperioden äntligen är här. Enligt Coops senaste rapport om semmelkonsumtionen är det ingen tvekan om att märstaborna gillar att frossa i det klassiska bakverket. Över två miljoner semlor försvann från Coops butiker under 2023, och även i år förväntas efterfrågan vara hög.

Nu ändras bidragen inom kultur- och fritid

Kulturnyheter Sigtuna kommun planerar för betydande förändringar i kultur- och fritidsbidragen för att främja ökat fokus på kultur och göra stödet mer ändamålsenligt. Beslutet togs under kultur- och fritidsnämndens senaste sammanträde, och förändringarna kommer särskilt att påverka bidragen inom kulturområdet.

Märstabo vann 1,7 miljoner på Lotto

Nöjesnyheter Två lyckliga invånare, en från Haninge och en från Märsta, kan nu skatta sig som miljonvinnare efter Lottos lördagsdragning. Båda spelarna matchade alla sju nummer och belönades med imponerande vinster på exakt 3 411 047 kronor var.

Ökat intresse för odling hos Herresta lada

Kulturnyheter I en tid av allmän oro och osäkerhet har intresset för odling och självförsörjning ökat markant. Hemarbete och en strävan efter en mer hållbar livsstil bidrar troligen till denna ökning. Herresta Lada, som redan har en populär odlingskurs, upplever nu ökat tryck på grund av den ökade efterfrågan på lokal matproduktion.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
spedition_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
pantamera_out
connys
outsider_aldreomsorg