kyrka_advent _pan
Foto: Privat

José producerar åt landets hetaste inom hip hop

José Angarita Rivera är en musikproducent från Märsta som släpper nytt tillsammans med sångaren KEV.

centrum_artikel_host

José Angarita Rivera har drivit egen musikstudio i Valsta under flera år och spelat med musiker från hela landet samt även en av landet främsta inom hip-hop; VC Barre. José började producera musik redan i 14-årsåldern och har sedan dess utvecklat sina kunskaper inom ljud- och musikproduktion. Han har egna skivstudion Legato Records.

Snart kommer ny låt som José ligger bakom, denna gång med malmöartisten KEV. En låt som heter Dagen kommer och är inspirerad av 80-talets funk kombinerat med modern house.
– Låten handlar om polarisering i samhället med inslag av humor och referenser som många kommer känna igen sig i.

pantamera_avc_helsida
idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

centrum_host_helsida
defacto_helsida

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

moderat_pan_helsida
connys_helsida
agy_oppethus
halloween

Här är godischanserna störst

Nöjesnyheter Störst chans att samla på sig mycket godis har barnen på Sätuna. märsta.nu har sammanställt godismöjligheterna i din stadsdel med hjälp av siffror från SCB.

dackskifte_helsida
höstlov

Stort intresse för musikproduktion

Kulturnyheter Ungdomar i kommunen har stort intresse för musikproduktion och under Höstlovet arrangeras en kurs inom området: - Eftersom vår terminskurs i musikproduktion på kulturskolan är fullbokad och intresset är så stort, ville vi skapa den här möjligheten under höstlovet, säger Beata Alving, kulturskolechef i Sigtuna kommun.

advent_kyrka_helsida

Eatery hade bästa räkmackan

Nöjesnyheter Eatery på Arlanda hade den bästa räkmackan när sigtunabon Catarina König och "Matgeek" testade räkmackor på onsdagen inför Räkmackans dag som är idag fredag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
dackskifteoutsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
connys