centrum_panorama_hostshopping
Foto: RJ.com

Jordanskt flygbolag etablerar på Arlanda

Jordanska Royal Jordanian etablerar på Arlanda med en ny direktlinje till Amman i Jordanien.

centrum_artikel_host

Royal Jordanian Airlines är Jordaniens största nationella flygbolag och väljer nu att för första gången starta trafik från Stockholm till Jordaniens Amman. Linjen är sedan tidigare otrafikerad och ses som ett tillskott till det befintliga utbudet. Via Amman kan man ta sig till Israel, Palestina, Västbanken, Syrien, Irak och Saudiarabien.
– Vi välkomnar Royal Jordanian Airlines till Sverige och Swedavia Airports med den nya linjen till Amman. Linjen blir ett tillskott till det befintliga trafikutbudet från Arlanda och det är påtagligt att det finns en efterfrågan från resenärer som vill besöka familj och vänner i Mellanöstern, men också från turister som vill upptäcka något nytt, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

centrum_host_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
connys
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
pantamera_out
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider