centrum_panorama_hostshopping
Foto: RJ.com

Jordanskt flygbolag etablerar på Arlanda

Jordanska Royal Jordanian etablerar på Arlanda med en ny direktlinje till Amman i Jordanien.

centrum_artikel_host

Royal Jordanian Airlines är Jordaniens största nationella flygbolag och väljer nu att för första gången starta trafik från Stockholm till Jordaniens Amman. Linjen är sedan tidigare otrafikerad och ses som ett tillskott till det befintliga utbudet. Via Amman kan man ta sig till Israel, Palestina, Västbanken, Syrien, Irak och Saudiarabien.
– Vi välkomnar Royal Jordanian Airlines till Sverige och Swedavia Airports med den nya linjen till Amman. Linjen blir ett tillskott till det befintliga trafikutbudet från Arlanda och det är påtagligt att det finns en efterfrågan från resenärer som vill besöka familj och vänner i Mellanöstern, men också från turister som vill upptäcka något nytt, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

centrum_host_helsida

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

pantamera_avc_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

defacto_helsida
dack_helsida
joes-helsida
connys_helsida
ica_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
dack_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh
swedol_outsider