moderat_sep_pan
Foto: Pressbild

John Deere expanderar i Arlandastad

John Deere som redan hyr på Fyrgatan i östra Arlandastad expanderar med ytterligare en fastighet i anslutning till den befintliga.

centrum_artikel_host

Prologis Park i östra Arlandastad som redan huserar John Deere hyr ut ytterligare 6500 kvadratmeter till företaget i logistikfastigheten DC6 som är under konstruktion. Totalt kommer John Deere i med den nya fastigheten ha cirka 25 000 kvadratmeter fastighetsyta i Prologis park.
– Tillgången till ett närliggande extralager var nödvändig nu när vi expanderar för att stödja den växande globala skogsbruksverksamheten. Med denna affär får vi det utrymme vi behöver för att kunna fortsätta stötta våra kunder de kommande åren, säger John Hynes, Manager European Distribution Centers på John Deere.

defacto_helsida

Sellpy etablerar logistiklager i Rosersberg

Näringsliv Second hand-aktören Sellpy hyr in sig i Rosersberg för sitt nya lager: - Vi är mycket glada att få genomföra denna affär tillsammans med Bockasjö. Att det dessutom är just Sellpy som flyttar in känns extra positivt då vi blir en aktör som kan vara med och påverka till en mer hållbar utveckling, säger Annika Persson, Vd och ägare Kilenkrysset Swe.

Här blir det 11 000 kvadratmeter shopping och restauranger

Näringsliv Arlandas nya tillbyggnad på terminal 5 i limträ börjar ta form: - - Vi är nu halvvägs i utbyggnaden av denna del av Marknadsplatsen och det är en häftig känsla att se det som tidigare synts på ritningar och i planer nu börjar bli verklighet, säger Jonas Missaoui, projektledare för verandan på Swedavia.

toppbanner
ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
näringslivsgalan

Nu ska kandidaterna utses

Näringsliv Nomineringar till Näringslivsgalan har stängt och nu ska juryn utse vinnarna i de fyra kategorierna: - Äntligen dags för Näringslivsgalan igen, som vi längtat! Kvällen då företagare och entreprenörer samlas till årets fest. Ta med medarbetare och nära när vi hyllar företagandet i Sigtunas alla delar, säger Björn Petersson, ordförande i Företagarna i Sigtuna kommun.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
arbete_outsider
galan_outsider
nrh
pantamera_out
connys
swedol_outsider