Foto: Sigtuna stadsängar

JM utvecklar kvarter i Sigtuna

JM har fått ett uppdrag om att utveckla ett kvarter i Sigtuna stadsängar med inspiration från stadens äldre kärna: - Det är glädjande att JM beslutat sig för att utveckla ett kvarter i Stadsängarna. Vi har en bra variation av kvarter vilket berikar stadsdelen, säger Kim Hultén, projektledare för Sigtuna stadsängar.

Ett avtal om ungefär 6000 kvadratmeter BTA har tecknats mellan JM och Sigtuna Exploaterings AB där JM ska uppföra kvarteren Glädjen. Kvarteret kommer att vara inspirerat av klassiskt arkitektur och Sigtunas äldre stadskärna.
– Det är glädjande att JM beslutat sig för att utveckla ett kvarter i Stadsängarna. Vi har en bra variation av kvarter vilket berikar stadsdelen. Att det dessutom är flera olika utvecklare adderar till den variationen. Det innebär också att vi i stadsdelen kan erbjuda ett antal olika boendeformer vilket jag är övertygad om bidrar till en attraktiv, spännande och konkurrenskraftig stadsdel säger Kim Hultén för Sigtuna Exploaterings AB (Sigtuna stadsängar)

Byggstart beräknas till 2024 och första inflyttning till 2025. JM:s regionchef Per Johansson säger i ett uttalande att det är glädjande att vara tillbaka i Sigtuna kommun och att man får vara med och bygga en stadsdel med höga hållbarhetsambitioner och ett varierat bostadsutbud.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening