helsida_bostad

Jimmy ska lyfta barn- och ungdomsidrotten i Skånela

Jimmy Karlsson anställs av Skånela IF som barn- och ungdomssamordnare i syfte att få fler barn att idrotta i kommunen.

centrum_artikel_host

Skånelas herrtränare får ytterligare ett uppdrag, från första juni klev han in på deltid som barn- och ungdomssamordnare. Syftet är att arbeta med rekrytering och utbildning av spelare och ledare i de yngsta lagen.
– Vi gör en unik och viktig satsning för att få fler barn att börja idrotta i vår kommun. Vi gör mycket bra i Skånela IF men med denna roll spänner vi bågen ytterligare. Vi hoppas att det ska leda till en mer välorganiserad ungdomsverksamhet och att vi kan locka fler barn att pröva på handboll. Jimmy är den perfekta ambassadören för detta projekt, ett större Skånela hjärta finns inte, säger Skånelas ordförande Peter Stackeryd i ett uttalande.

Jimmy Karlsson säger att uppdraget ska bli spännande och roligt, att han ska kunna hjälpa dem i deras arbete. Att hitta den röda tråden från boll och lek till handbollsskolan och sedan när det ska bildas lag.
– En målbild är att varje unge som kommer till Skånela IF ska längta till handbollsträningarna varje dag i veckan. Jag drömmer också att vi genom handbollen och Skånela IF förstärker vårt samhällsansvar där alla barn oavsett vart man bor i Sigtuna kommun får pröva på vår fina sport. Att de genom handbollen finner glädje, gemenskap och där vi kanske kan vara en brygga mellan olika samhällsklasser.

ungdomsarbete_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

defacto_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
nrh
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
arbete_outsider
ridskola_2020_outsider