sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen

Jimmy Karlsson tillbaka som tränare när Skånela föll

Heid besegrade Skånela med Jimmy Karlsson bakom rodret med 25-16 i Damallsvenskan: - Vi får fokusera på det vi gör bra, sa Jimmy efter matchen.

centrum_artikel_host

Jimmy Karlsson var tillbaka bakom rodret för ett skånelalag. Det var efter förra säsongen som han lade taktiktavlan på hyllan för att enbart agera klubbchef för Skånela. Men i veckan meddelade klubben att man bryter med Patrik Wilsvik. Jimmy är en av tränarna som tar över. Scenariot blev dock detsamma, Skånela låg under stort från paus och matchen var över, 6-16 stod det på resultattavlan. Slutresultatet skrevs till 16-25. Jimmy Karlsson var nöjd med det lilla, såsom att man vinner andra halvlek med en boll.
– Vi bränner lägen och sen springer vi runt och gör inte det vi har kommit överens om bakåt. I andra är vi bra i perioder. Matchen är ju död. Vu är rädda och behöver jobba upp det. Kommer till anfall och sen får vi frilägen som vi bränner. Samtidigt är dem effektiva. Vi fokuserar på det vi gör bra, sa Karlsson.

Målen
Wiberg 7, Kou Aune 5, Lindgren 2, Kozdra 1, Sigg 1

centrum_host_helsida
steningekompani_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

connys_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out