centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Jimmy Karlsson tillbaka som tränare när Skånela föll

Heid besegrade Skånela med Jimmy Karlsson bakom rodret med 25-16 i Damallsvenskan: - Vi får fokusera på det vi gör bra, sa Jimmy efter matchen.

centrum_artikel_host

Jimmy Karlsson var tillbaka bakom rodret för ett skånelalag. Det var efter förra säsongen som han lade taktiktavlan på hyllan för att enbart agera klubbchef för Skånela. Men i veckan meddelade klubben att man bryter med Patrik Wilsvik. Jimmy är en av tränarna som tar över. Scenariot blev dock detsamma, Skånela låg under stort från paus och matchen var över, 6-16 stod det på resultattavlan. Slutresultatet skrevs till 16-25. Jimmy Karlsson var nöjd med det lilla, såsom att man vinner andra halvlek med en boll.
– Vi bränner lägen och sen springer vi runt och gör inte det vi har kommit överens om bakåt. I andra är vi bra i perioder. Matchen är ju död. Vu är rädda och behöver jobba upp det. Kommer till anfall och sen får vi frilägen som vi bränner. Samtidigt är dem effektiva. Vi fokuserar på det vi gör bra, sa Karlsson.

Målen
Wiberg 7, Kou Aune 5, Lindgren 2, Kozdra 1, Sigg 1

connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

mp_tack_helsida
brobygget_2024

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host