defacto_pan2020
Sabina Rydberg i JetsFoto: Elisabeth Olsson

Jetsspelare kan prisas

Arlanda Jets damlag har flera spelare nominerade till SAFF Awards 2018.

centrum_artikel_host

SAFF Awards 2018 delas ut i samband med SM-finalerna 7:e juli på Stockholms stadion. Flera av Jets spelare är nominerade. Bland annat i kategorin Årets Quarterback där Erica Mörk är nominerad. Totalt kan Jets vinna tio priser, man är också nominerade till ett lagpris, Årets fair play lag.

Årets QB
Erica Mörk – Arlanda Jets

Årets WR
Jenny Sagbrandt – Arlanda Jets

Årets OL
Johanna Cedergren – Arlanda Jets

Årets RB
Moa Toll – Arlanda Jets

Årets DL
Linn Stridsman – Arlanda Jets

Årets DB
Emma Benndorf – Arlanda Jets
Ida Olofsson – Arlanda Jets

Årets Kicker/Punter
Sabina Rydberg – Arlanda Jets

Årets Rookie
Katarina Lager – Arlanda Jets

Årets Coach
Ville Korhonen – Arlanda Jets

Årets Fair Play lag
Arlanda Jets

karnkraft_m_topp
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

connys_helsida
nrh_sigtuna
seniordag_helsida
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Fotboll Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

ica_helsida

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

mp_helsida
division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Fotboll Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

pantamera_avc_helsida

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Fotboll Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

centrum_host_helsida

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Fotboll Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

Klubbmästerskap hos SBRF

Ridning 17 ekipage tävlade i tre klasser vid klubbmästerskapet i hoppning 2023 som hölls hos Sigtunabygdens ryttarförening under helgen. Deltagarna bedömdes utifrån deras stil och teknik under hoppningen.

joes-helsida
defacto_helsida
EXTRA

Skånela till final i USM

Handboll Skånela IF F14 har nått final som spelas på söndag mot Lödde Vikings: - Vi är ett lag som aldrig ger upp, även när det går dåligt så håller vi humöret uppe, sa Sophia Bäckman, spelare, till Handbollskanalen efter matchen

Dubbla segrar för bygdens lag

Fotboll I helgen spelades flera spännande fotbollsmatcher runt om i Uppland, men det var två bygdens lag som stack ut genom att vinna båda sina matcher. Sigtuna IF och Wigör inledde helgen med segrar på Ansgarsvallen respektive Odensala IP.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp_outsider
swedol_outsider
connys
joes_outsider
nrh
ica_outsider
seniordag_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider