vinter_pan
Sabina Rydberg i JetsFoto: Elisabeth Olsson

Jetsspelare kan prisas

Arlanda Jets damlag har flera spelare nominerade till SAFF Awards 2018.

centrum_artikel_host

SAFF Awards 2018 delas ut i samband med SM-finalerna 7:e juli på Stockholms stadion. Flera av Jets spelare är nominerade. Bland annat i kategorin Årets Quarterback där Erica Mörk är nominerad. Totalt kan Jets vinna tio priser, man är också nominerade till ett lagpris, Årets fair play lag.

Årets QB
Erica Mörk – Arlanda Jets

Årets WR
Jenny Sagbrandt – Arlanda Jets

Årets OL
Johanna Cedergren – Arlanda Jets

Årets RB
Moa Toll – Arlanda Jets

Årets DL
Linn Stridsman – Arlanda Jets

Årets DB
Emma Benndorf – Arlanda Jets
Ida Olofsson – Arlanda Jets

Årets Kicker/Punter
Sabina Rydberg – Arlanda Jets

Årets Rookie
Katarina Lager – Arlanda Jets

Årets Coach
Ville Korhonen – Arlanda Jets

Årets Fair Play lag
Arlanda Jets

defacto_helsida
storemore_helsida
wenngarn_jul_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

ica_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

vinter_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

joes-helsida
slottsby_helsida

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nya framgångar för Kim Taekwondo

kampsport Under lördagen avslutades Svenska Cupen 3 i Linköping, den sista tävlingen innan de svenska mästerskapen, SM, och en avgörande uppladdning inför uttagningen av landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
ica_outsider
pantamera_out
slottsby_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
vinter_outsider
storemore_out
ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna
swedol_outsider