centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild

Jets till semifinal i Division 1

Arlanda Jets närmar sig Superserien och ska spela semifinal om en plats i finalen till helgen.

centrum_artikel_host

Efter några tunga år i Division 1 kan Jets vara på väg tillbaka till amerikansk fotbolls finrum. Man spelade mot Kristianstad på söndagen och vann med 35-28. På lördag möter man Tyresö Royal Crown, också ett gammalt storlag inom amerikansk fotboll i Sverige, i semifinal. Jets är alltså två segrar från en plats i Superserien.

moderat_pan_helsida

Märstabor i landslaget

Sport Märstaborna Robin Jutwreten och Bartosz Wozniak är med i herrlandslaget i amerikansk fotboll, Robin som tränare och Bartosz som spelare.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
oppethus_helsida_2023

Jets tappar nyckelspelare till Tyskland

Sport Jetsspelaren Kalle Hjertton är klar för tyska topplaget Marburg Mercanaries: - Vi är mycket glada, tacksamma och stolta över Kalle och det han gjort för Arlanda hittills, och är övertygade över att Kalle kommer att vara med och bidra till Mercenaries direkt, skriver Jets på sin hemsida.

defacto_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Sport Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

centrum_host_helsida

Succéstart för Jets

Sport Arlanda Jets ångar på i Division 1 och står på fyra raka segrar efter helgens vinst mot Djurgården.

Klart med tränarstab i Jets

Sport Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

humbacken_helsida

Ny tränare för Jets herrlag

Sport Arlanda Jets har gjort klart med ny headcoach för herrlaget, det blir Andreas Östlund som kommer tillbaka till Jets efter en sejour i tyska ligan.

Jets i samarbete med konkurrent

Sport Arlanda Jets och Upplands-Bro Broncos slås ihop på damsidan för att spela i Superserien i år: - Jag är nöjd med samarbetet, vi kan hjälpa varandra säsongen 2018. Våra spelare får konkurrens på sina positioner och tillsammans, med flera spelare, får vi bättre kvalitet på träningarna, säger Ville Korhonen, headcoach i Arlanda Jets.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
nrh
oppethus_agy_2023_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider
pantamera_out
connys