eu_valet_panorama
Björn Holmgren och Jens HultFoto: Pressbild

Jens Hult släpper ny singel

Jens Hult har släppt en ny låt och samarbetar med Björn Holmgren.

centrum_artikel_host

Märstaartisten Jens Hult som slog igenom i Idol i mitten av 2010-talet släpper nytt material tillsammans med Björn Holmgren. Nya singeln heter Symfoni som är en pop-duett som blandar nostalgi och ungdomlighet.
– Symfoni handlar om den där personen som får en att stå ut när livet blir ovisst, den man alltid kan ringa och få dom där lätta, kloka orden från. Rösten som säger – orka bara lite till, tills det ljusnar igen. Den handlar om riktiga relationer mellan verkliga människor, säger duon i ett uttalande.

Symfoni är en mix av de bådas sound där pianot guidar lyssnarna genom en nostalgisk och akustisk ljudbild.
– Symfoni” är resultatet av två talangfulla artister som har funnit varandra. Nu får vi chansen att höra deras röster bli till en och skapa en oemotståndlig musikalisk upplevelse. Låten är en fullträff, enligt de båda artisterna.

vårfester

Vårfester runt om i kommunen

Nöjesnyheter Lördagen 25 maj är det Vårfest runt om i kommunen med Kulturskolans dag i Sigtuna och Märsta, Mellan Hägg och Syren samt Bygdens Dag i Österby. Dessvärre ställdes Vårfesten i Märsta Centrum in med kort varsel.

mp_helsida_eu
bygdensdag_helsida
centrum_host_helsida

Nytt koncept för Sigtuna Möte

Nöjesnyheter Sigtuna Möte, en årlig tradition med sina rötter i det sista jordbruksmötet från 1912, tar i år en annorlunda form. Istället för två dagars marknad har arrangörerna valt att koncentrera allt till en enda dag – lördagen den 31 augusti.

Över 700 nya svenska medborgare i kommunen

Kulturnyheter Under 2023 fick över 700 invånare i Sigtuna kommun möjligheten att kalla sig svenska medborgare. För att fira denna viktiga milstolpe bjuder kommunen in till den årliga medborgarskapsceremonin på Borgmästarängen den 6 juni, Sveriges nationaldag.

eldsjal2024_helsida
seniormassa_pan
connys_helsida

Nu träder nya öppettider i kraft

Kulturnyheter Biblioteket i Märstas nya öppettider trädde i kraft under månaden: - Vi förstår att många tycker att det är tråkigt och vi har gjort vårt bästa för att hitta det alternativ som vi hoppas ska påverka våra besökare minst efter att ha studerat besöksstatistiken. Men förändringen kommer självklart ändå att märkas av för våra besökare, det är oundvikligt, säger bibliotekschef Åsa Veghed.

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider
connys
pantamera_out
seniormassa_outsider
eldsjal2024_out
nationaldag_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna