moderat_pan_nov
Jasmine Monserrat attackerades av knivmannen i söndags. Foto: Montage/märsta.nu/Privat/Jamshid Jamshidi

Jasmine attackerades på Svampvägen

Jasmine Monserrat från Enköping var ute med kompisar i Märsta då hon helt plötsligt attackerades på Svampvägen: - Han bara dök upp, berättar Jasmine för märsta.nu

centrum_artikel_host

Det var i söndags eftermiddag som Jasmine och några vänner gick på Svampvägen. Jasmine som inte bor i Märsta var på besök här. En trevlig dag förvandlades till en mardröm när en okänd gärningsman helt oprovocerat attackerade dem, han kom åt Jasmine och hamnade i någon form av ”brottningsmatch”. Polisen har uppgett att det rörde sig om ett rån, någon som Jasmin bekräftar:
– Han tog min väska och mina kort i fickan.

Kommer återhämta sig
Utöver det skadade han henne med ett vasst föremål som han stack henne i benet med. Jasmine fick åka till sjukhus för att sy, det blödde mycket eftersom han kom åt några kärl. Men nu är hon ok och kommer att återhämta sig:
– Det kommer gå bra, jag tar bort stygnen på måndag. Det är väldigt svårt att gå och röra på just det benet och jag haltar lite, säger hon.

”Bar mask och kniv”
Hon minns fortfarande händelsen och vill berätta om det för att uppmärksamma andra och för att eventuella vittnen ska kunna lämna tips till Polisen om händelsen:
– Han kom liksom springande framför med en svart mask framför ansiktet och en lång kniv. Han hade svart jacka, beige militärbyxa/kamouflage, svart luva och lite krulligt hår.

Polisen har upprättat en anmälan om grovt rån men ingen person har gripits trots en intensiv polisjakt på söndagskvällen.

Vet du mer? Kontakta Polisen 114 14

defacto_helsida
moderat_pan_helsida
julmarknad_2022
vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
anders_dans_helsida
advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
agy_oppethus

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
anders-outsider_dans
swedol_outsider