centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild

Jämställdhetsministern knackade dörr i Sigtuna

Under onsdagskvällen genomförde Liberalerna en dörrknackningskampanj i Sigtuna stadsängar tillsammans med jämställdhetsminister Paulina Brandberg.

centrum_artikel_host

Under kampanjen hade partiet många givande samtal med invånare om betydelsen av ett starkare Europa, en vision som Liberalerna förespråkar. Många väljare delade Liberalernas syn på ett mer samarbetsinriktat och liberalt EU.

Liberalerna betonar vikten av att möta EU:s utmaningar, såsom ekonomiska svårigheter, organiserad brottslighet, migrationsfrågor och klimatförändringar, med innovativa lösningar och ökat samarbete. Partiet, som är känt för sin pro-europeiska inställning, vill stärka tillväxten och skapa fler jobb genom att underlätta handel, investeringar och entreprenörskap. Liberalerna förespråkar också att Sverige bör gå med i Eurosamarbetet för att stärka sin ekonomiska position inom EU.

För att hantera klimatförändringarna anser Liberalerna att EU måste leda arbetet med att främja grön teknik och hållbara energikällor. De vill se en operativ EU-polismyndighet och starkare gränsöverskridande samarbete för att bekämpa organiserad brottslighet.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider