centrum_panorama_hostshopping
Foto: Daniel Iskander

Jaktbutik flyttar till Steninge slott

Gelba köper upp jaktföretaget Mauritz Widforss och flyttar det även från Fredsgatan till Stenladan i Steninge slott.

centrum_artikel_host

Gelba som äger bland annat Steninge slott Arlandastad Holding blir delägare i anrika jaktföretaget Maritz och Widfors som etablerades redan 1729. Samtidigt flyttas verksamheten från Fredsgatan i Stockholm till Steninge slott.
– Widforss starka och anrika varumärke och inriktning gör detta till en intressant investering och dessutom ett perfekt tillskott i Stenladan vid Steninge slott, säger Gelbas VD Leif West i ett pressmeddelande.

Mauritz Widfors kommer enligt pressmeddelandet att få ökade resurser att utvecklas till ett spännande butikskoncept i Steninge slott och man kommer också att satsa på e-handel samt återuppta auktionsverksamheten. Widfors sysslade från början med handel av krut och kryddor men utökade den med vapen, tillbehör och kläder. 1870 förvärvade Mauritz Widfors rörelsen, utöver butiken finns en skjutbana i Skavsta samt en vid Skokloster som man äger.

brobygget_2024

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

centrum_host_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
connys
pantamera_out
klara_outsider
centrum_outsider_host