Wings på is igenFoto: Wings

Ispremiär för Wings med nio nya spelare

Wings hade ispremiär på måndagen och nio nya spelare har anslutit till truppen.

centrum_artikel_host

Den hårda försäsongen är till ända för Wings som haft barmarksträning av olika slag och fystester. På måndagen var det efterlängtad ispremiär i Pinbackshallen.
– Som vanligt var det lite ”bambi på hal is” till en början, men efter ett tag blev det riktigt högt tempo för att vara premiär. Många nya ansikten fanns på isen. Nye tränaren David Lundmark såg mycket nöjd ut med premiären, berättar lagledare Peter Mattsson.

Wings har nio nya spelare i truppen som spelar i Hockeyettan:
Christian Blomqvist från Huddinge
Emil Gabrielsson från Sollentuna
Isak Salqvist från AIK
Fredrik Wink från Sollentuna
Sebastian Linder från Oskarshamn
Viktor Andersson, Målvakt från Borås
Marcus Nygren, Målvakt från Modo
Gustav Kapborg från Västerås
Gabriel Munck från Vännäs

slottsby_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
ica_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

storemore_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

wenngarn_jul_helsida
joes-helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
nrh_sigtuna
swedol_outsider
joes_outsider
connys
wnngarn_jul_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out