centrum_panorama_hostshopping
Iris Ganibegovic kommer hem till Skånela.Foto: Arkiv/Magnus Granhagen

Iris tillbaka i Skånela

Det är inget aprilskämt, Iris Ganibegovic kommer tillbaka till Skånela: - Självklart är jag mycket glad att Iris vänder hemåt. Iris är för mig en klass-spelare med extrem fin rytm och känsla i sitt spel, säger Jimmy Karlson, tränare.

centrum_artikel_host

På självaste 1:a april meddelade Skånela IF att man plockat in Iris Ganibegovic från Ricoh i Elitserien. Tränaren Jimmy Karlsson försäkrar att det inte rör sig om ett aprilskämt:
– Självklart är jag mycket glad att Iris vänder hemåt. Iris är för mig en klasspelare med extrem fin rytm och känsla i sitt spel. Jag har själv spelat många år med Iris så jag vet vilken spelare vi får hem. Han är en fantastisk lagspelare som gärna tar en snyting för att spelaren bredvid ska komma i ett bra läge. Han har en hög lägsta-nivå och gör sällan dåliga matcher. Tanken är att han ska gå mycket på höger-9 och det har han inte gjort de senaste åren men det är jag inte orolig över. Hans spelförståelse är så pass bra så det kommer fungera utmärkt, kommenterar Karlsson.

Skånela har gjort klart med stora delar av sitt lag för den kommande säsongen bara dagar efter att säsongen avslutats. Iris är fostrad i Skånela men har sejourer i andra klubbar, nu senast Ricoh.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Sport På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

centrum_host_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Sport Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
klara_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider