centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild

Internationell framgång för Sigtuna Legends

Sigtuna Legends har haft framgångar den senaste tiden med brons och guld i tävlingar av internationell dignitet.

centrum_artikel_host

Sigtuna Legends Radiant, en ledande cheerleading-förening, har imponerat på den internationella scenen genom att erövra brons på en stor tävling i Göteborg före jul och sedan ta hem guld på en tävling vid namn Stars för bara två veckor sedan. Nu siktar de på att fortsätta sin framgångsvåg när de deltar i DM i Norrköping nästa vecka, där de hoppas på ännu en guldmedalj. Radiant, som tävlar i level 1, visar upp sin skicklighet och talang i varje tävling de deltar i.

Sigtuna Legends, grundat för tio år sedan, har varit en växande kraft inom cheerleading-världen. Med en medlemsbas på cirka 140 personer i åldrarna 7-45 år, erbjuder föreningen både breddverksamhet och tävlingsverksamhet. Deras dedikation och hängivenhet till sporten har gjort dem till en framstående kraft inte bara på lokal nivå utan också internationellt.

”Vi är otroligt stolta över prestationerna hos vårt Radiant-team. Att ta hem brons och guld på sådana prestigefyllda tävlingar visar på deras hårda arbete och dedikation,” säger en talesperson för Sigtuna Legends. ”Vi ser fram emot att se dem glänsa på DM i Norrköping och är övertygade om att de kommer att fortsätta att göra oss stolta.”

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
connys_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
connys
brobygget_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host