sap_feb_pan
Foto: Insändarbild

Internationell framgång för Sigtuna Legends

Sigtuna Legends har haft framgångar den senaste tiden med brons och guld i tävlingar av internationell dignitet.

centrum_artikel_host

Sigtuna Legends Radiant, en ledande cheerleading-förening, har imponerat på den internationella scenen genom att erövra brons på en stor tävling i Göteborg före jul och sedan ta hem guld på en tävling vid namn Stars för bara två veckor sedan. Nu siktar de på att fortsätta sin framgångsvåg när de deltar i DM i Norrköping nästa vecka, där de hoppas på ännu en guldmedalj. Radiant, som tävlar i level 1, visar upp sin skicklighet och talang i varje tävling de deltar i.

Sigtuna Legends, grundat för tio år sedan, har varit en växande kraft inom cheerleading-världen. Med en medlemsbas på cirka 140 personer i åldrarna 7-45 år, erbjuder föreningen både breddverksamhet och tävlingsverksamhet. Deras dedikation och hängivenhet till sporten har gjort dem till en framstående kraft inte bara på lokal nivå utan också internationellt.

”Vi är otroligt stolta över prestationerna hos vårt Radiant-team. Att ta hem brons och guld på sådana prestigefyllda tävlingar visar på deras hårda arbete och dedikation,” säger en talesperson för Sigtuna Legends. ”Vi ser fram emot att se dem glänsa på DM i Norrköping och är övertygade om att de kommer att fortsätta att göra oss stolta.”

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

connys_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

sportlov
centrum_host_helsida
skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

fritidsbanken_sportlov
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
spedition_outsider
connys
funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna