kyrka_advent _pan
Foto: Daniel Iskander

Intensiv högsommarvärme på ingång

Det blir högsommarvärmen med start på fredag där temperaturen närmar sig 30 grader.

centrum_artikel_host

SMHI:s prognos för Sigtuna visar att det blir cirka 30 grader både fredag och lördag. Temperaturen sjunker en aning därefter men ligger kvar över 25 grader ända fram till torsdag då termometern sjunker ner strax under 25 grader. SMHI har inte utfärdat varning för höga temperaturer än för Sigtuna kommun men det kan komma att ske om det väntas 30 grader tre dygn i rad. Även midsommar ser ut att bjuda på en härlig dag, något som inte hör till vanligheterna.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

defacto_helsida
centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida
connys_helsida
julmarknad_2022

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
nrh
vintermarknad_outsider
connys
pantamera_out
dackskifteoutsider
marknaden_outsider