eldsjal2024_pan
Foto: Daniel Iskander

Intensiv högsommarvärme på ingång

Det blir högsommarvärmen med start på fredag där temperaturen närmar sig 30 grader.

centrum_artikel_host

SMHI:s prognos för Sigtuna visar att det blir cirka 30 grader både fredag och lördag. Temperaturen sjunker en aning därefter men ligger kvar över 25 grader ända fram till torsdag då termometern sjunker ner strax under 25 grader. SMHI har inte utfärdat varning för höga temperaturer än för Sigtuna kommun men det kan komma att ske om det väntas 30 grader tre dygn i rad. Även midsommar ser ut att bjuda på en härlig dag, något som inte hör till vanligheterna.

steningekompani_helsida
connys_helsida
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
connys